UKLANJANJE DLAKA
PODMLAĐIVANJE KOŽE
PIGMENTNE LEZIJE
VASKULARNE LEZIJE
LEČENJE AKNI

Eterna Giovinezza i Silk Light serija su medicinski i estetski Puls Light sistemi. Kompanija Quanta System ih je razvila u saradnji sa istraživačima iz celog sveta iza kojih stoje godine iskustva. Obe serije su vrlo fleksibilne i imaju veliku snagu kao profesionalni i moćni IPL sistemi. Laseri iz date serije imaju hlađenje na vodu i zasnivaju se na sopstvenoj tehnologiji stvaranja brzih impulsa sa najvećim protokom koji danas postoji na tržištu. Kontrolisane emisije impulsa omogućavaju sigurne i efikasne tretmane. Obe serije postoje u kozmetičkoj i estetskoj varijanti.
Ovo su sistemi koji emituju intenzivne i brze impulse i time obezbeđuju širok asortiman različitih talasnih dužina u interakciji sa kožom. Zahvaljujući specijalnim promenljivim talasovodima ili sondama, moguće je lečiti veliku grupu problema sa kožom, tretiranjem posebnih hromofora ( kao što su krv, melanin ili voda) odgovarajućom talasnom dužinom i trajanjem impulsa. Eterna Giovinezza i Silk Light su klinički dokazani i veoma efikasni laseri. Rezultati su brzo vidljivi , zahvaljujući visokoj stopi ponavljanja i velikim raspoloživim površinama ( 13x48 mm2 I 13x25 mm2). Puls Light tehnologija koristi specijalnu emisiju impulsa u cilju postizanja najboljih rezultata, udobnosti i sigurnosti pacijenata. Ova tehnologija je razvijena kako bi se sprečilo preveliko zagrevanje pigmentirane kože tako što se poštuje propisano TVO vreme ( termalno vreme odmaranja) za svako tretirano mesto na koži. Iz tog razloga IPL laseri funkcionišu ili kao jedno pulsni ili kao rafalski režim rada ( emitovanje impulsa koji se sastoje od višestrukih pod-impulsa sa različitim odlaganjem impulsa), sa talasovodima koji različito presecaju  dužinu talasa u cilju povećanja selektivnosti tretiranih delova kože, čime se izbegavaju oštećenja netretiranih delova kože. Svi protokoli koji su relevantni se automatski predlažu putem menija na softveru. Šta više, parametri takođe mogu da se podešavaju ručno, od strane onoga ko koristi uređaj, prema njegovim potrebama i iskustvu.  


ODABERITE VAŠE IDEALNO IPL REŠENJE


Eterna Giovinezza Standardna Verzija


IPL podrška, jedna sonda i fiksirani ili promenljivi talasovodi, ravan ekran, predloženi pred protokoli ili različiti protokoli samih tretmana.


Eterna Giovinezza Plus Verzija


IPL podrška, dve sonde i fiksirani ili promenljivi talasovodi, ravan ekran, predloženi pred protokoli ili različiti protokoli samih tretmana.


Eterna Giovinezza Silk Light


Može lako da se prenosi, jedna sonda, fiksirani ili  promenljivi talasovodi, ravan ekran,  predloženi pred protokoli ili različiti protokolisamih tretmana.