Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Od svog osnivanja 1993. godine Iradia se pozicionirala kao prestižna kompanija koja svojim kupcima nudi savremena i kompletna rešenja u oblasti živinarstva i laserske tehnologije koja se primenjuje u medicini i kozmetologiji.

Stručno znanje, otvorenost i pouzdanost, uz stalnu usmerenost na budućnost omogućili su nam da ostvarimo zastupstvo i podršku vodećih evropskih kompanija, te da uz njihovu pomoć kontinuirano donosimo na prostore regiona bivše Jugoslavije ne samo najnovije tehnologije, već i napredna saznanja i medjusobnu saradnju.

U cilju boljeg ostvarenja regionalne saradnje, Iradia je 1999. godine osnovala firmu Iradia Company u Bosni i Hercegovini, gde smo i započeli proizvodnju priplodnih jaja 2004. Na taj način svoja rešenja probamo na sebi, a rezultati su vidljivi iz dana u dan.

Mi smo kompanija koja stalno uči, negujemo inovativni duh i posebno ohrabrujemo nove ideje u našem timu individualaca i perfekcionista. Strateški smo orijentisani na stalno obrazovanje kadrova i njihovo zadovoljstvo, jer samo zadovoljni zaposleni mogu da stvore oduševljene kupce.

Za nas, kupac je kralj koga negujemo i čuvamo i želimo jedni u drugima da nadjemo pravog saradnika za velike ideje i pouzdanog partnera za trajnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.