Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Značaj pilića se svakodnevno povećava u celom svetu. Potrošače sve više privlači njihova hranljiva vrednost i niska cena. Danas,pilići moraju da zadovolje zahteve kako proizvođača i potrošača tako i odgajivača matičnog jata. Takođe moraju da zadovolje najviše zdravstvene standarde i da ostvaruju dobre performanse u različitim zemljama i klimatskim uslovima. Kao jedan od najstarijih osnivača i proizvođača brojlerskih roditelja na svetu, Cobb je u poziciji da ispuni sve navedene zahteve.

Cobb500™

Cobb500™ su danas najpoznatiji brojlerski roditelji u celom svetu. Imaju svetsku reputaciju u proizvodnji pilećeg mesa po najnižim troškovima i kao najefikasniji brojleri imaju najbolju stopu rasta i konverziju hrane. Ovaj proizvod je rezultat 30-godišnjeg razvoja u kombinaciji prirodne selekcije i novih tehnologija.

Cobb500TM ima:
  • Najniže troškove proizvodnje
  • Odlične performanse
  • Odličnu stopu rasta
  • Najbolju uniformnost

Usredsređenost Cobb-a na genetska poboljšanja proizvoda nastavlja da uvećava potencijal ostvarenja dobrih rezultata u svim oblastima proizvodnje kako brojlera tako i brojlerskih roditelja. Cobb ima izvanrednu perspektivu i jedan cilj: kvalitet proizvoda i usluga.